Nebelhorn Trophy

Før den internasjonale sesongen begynte hadde jeg to prøvestevner (landslagssamlingen og Askerstevnet.) Begge gangene gikk jeg veldig bra i kort. Fikk ny pers og NR i Asker med 51,88 poeng. Langprogrammene var ikke særlig bra noen av gangene, men fine indikatorer på hva jeg måtte jobbe med. I forberedelsestiden har jeg derfor fokusert mest på lang.

Jeg dro til Oberstdorf på onsdag og hadde to treninger på torsdag. Det var herlig å være tilbake i Oberstdorf igjen. Jeg kjenner stedet veldig godt ettersom jeg trener der på sommeren. Berit og jeg bodde på hotel Mohren som er midt i byen. IMG_2022

I kortprogrammet åpnet jeg med en stor feil ( fall på slyngen), men resten var brukbart. Jeg var verken fornøyd eller misfornøyd.  Fikk 42,44 i kort og lå på 10. plass.

10632855_384656641682125_3580985178308033889_n
På trekning med Anna og Elizaveta

Friløpet er det beste jeg har gått så tidlig på sesongen noensinne. Jeg åpnet med to store feil, men klarte hente meg inn igjen. Det var deilig at jeg klarte å legge feilene bak meg og gå videre uten å bli stresset over den dårlige starten. Trippel toeloopene og axlene var fine. Jeg fikk alle levlene, 4 i piruettene og 3 på trinn. Piruettene mine i år har vært så mye frem og tilbake pga de nye endringene i reglene, så senest på onsdagstreningen før avreise endret jeg piruettene. Superfornøyd med at jeg fikk til de og var 1 av 2 i lang som fikk level 4 på alle piruettene. Tilsammen var jeg da fornøyd med 9 av 12 elementer, og det holdt til 6. beste tekniske poengsummen. Fikk 41, 68 i teknisk og 42,41 i programkomponenter.  Jeg ble 8. i lang og 9. totalt. Totalt i friløpet fikk jeg 84,09 og 126,53 totalt.http://www.isuresults.com/results/nt2014/CAT002RS.HTM
FPM_8084daily

 

Nebelhorn Trophy er en stor konkurranse, og det var en god erfaring å få være med på. Det var svært høyt nivå i alle kateogriene, og store navn var med. I min klasse vant Elizaveta Tuktamysheva (RUS), 2.plass Alena Leonova (RUS) og 3.plass Gracie Gold (USA).  Jeg så på menn og isdans, men fikk ikke tid til å se parløp. I herreklassen vant Jason Brown fra USA, som jeg også ble kjent med fordi han trodde jeg var Anne Line.
IMG_2050

Fordi det var så mange gode løpere i verdensklasse med var det mye presse og fotografer tilstede.  Det var stortsett publikum på alle treningene og i konkurransen, og jeg fikk til og med flere gaver kastet ut på isen, noe jeg svært sjeldent har fått i slike konkurranser. På kvelden på lørdag var det exibition.

IMG_8011
Det beste canadiske isdansparet og det tyske paret.

Dette var også den første gangen jeg så bruken av vokal som er nytt i år. Det var flere som klarte å gjøre dette ganske kult. Favoritten var kortprogrammet til candiske Elladj Balde som gikk til «This is a mans world.»

Berit og jeg har hatt det kjempefint på tur. Vi dro ikke før på søndagskvelden, og for min del var det perfekt å bruke fridagen med venner som bor i Oberstdorf, og Sondre kom også  hjem fra JGP i Estland så vi fikk litt tid med han over middag og is.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s