Treningsleir og ny sesong

Sommeren i år har som alle andre år blitt brukt til trening. Jeg har hatt 7 uker treningsleir.  Det begynte i Skara, så Oberstdorf, Jar og Oberstdorf II. Jeg har hatt det kjempefint for ingenting er bedre enn å ha full fokus på skøyter.
IMG_0881

IMG_7239

Det har vært god kvalitet på treningsarbeidet som har blitt lagt ned og kroppen har fungert. Vil si jeg har vært gjennom det meste i sommer. På is har det vært fokus på teknikk, skøyteferdigheter, koreografi og expression.I dans har jeg hatt: Klassisk ballett, moderne, funk jazz og burlesque aerobics.Barmarken har også vært svært variert med koordinasjon, spenst, styrke, stabilitet, balanse, utholdenhet, bevegelighet/yoga, turn, egentlig det meste._gallery_846_19730

10561759_934293936596014_7373168394324039589_n

IMG_7135

Som sagt elsker jeg sommertrening for da tenker jeg kun på trening, mat og hvile. Det kan være hardt for kroppen å trene så mange timer om dagen så lenge, men vi har hviledager. Kroppen min meldte helt pass etter de første 4 ukene, og jeg ble sengeliggende på ferie i Spania, men da hvilte kroppen, og jeg var frisk før jeg skulle begynne på leiren på Jar. Så sånnsett var det jo god timing. På alle leirene har vi trent i små grupper slik at vi har fått tett oppfølgning av trenerene. I Sverige og Norge har vi vært 4 stk og i Oberstdorf er vi gruppe på 2 eller 3.

_gallery_846_19775
Expression-time

IMG_1312

I går var jeg tilbake i Askerhallen. Denne sesongen er vi færre i klubben og treningsgruppen min er mindre. Sondre valgte å flytte til Oberstdorf noe jeg tok veldig tung da jeg fikk vite det for noen måneder siden. Vi har jobbet så tett sammen i 3 år, og jeg så for meg satsningen frem mot OL i 2018 sammen med han. Jeg blir derfor den eneste senioren i klubben, men vi er noen få igjen og vi har fått en ny gutt i klubben som skal trene i gruppa vår, og jeg håper de fortsetter noen sesonger:)

Til helgen er det landslagssamling der vi skal vise frem de nye løpene. Jeg har jo to nye løp i år og søndagen skal vi testes i barmark.

I kortprogrammet går jeg til «The havana slide» av Vanessa Mae. Musikken er mer lekende og ganske rask. Bare trinnsekvensen er powerwork i seg selv, men jeg er veldig fornøyd med programmet som Kaja Hanevold har koreografert. Til programmet skal jeg bruke en kjole som er rosa og oransje.

I langprogrammet har jeg beholdt musikken av Rachmaninov «Piano Concerto nr. 2», men koreografien er ny laget av Michalel Huth.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s