Våris del 1

«Off-season» er delt inn i flere perioder. Nå er våris del 1 straks ferdig, og våris del 2 begynner neste uke.
Etter konkurransesesongen hadde vi to annerledes uker. Uka før påske ble øktene redusert til 1-2 om dagen, og i påsken ladet jeg batteriene med enten 1 økt om dagen eller feks en lang gåtur med venner. Blant annet gikk jeg tur med Sofie som jeg har prøvd å møte i omtrent 2 år, så var deilig at vi endelig fikk det til. Vi hadde det morsomt da vi rotet oss bort rundt Skaugumsåsen. Vi fant heldigvis frem tilslutt.


Påsken ble også brukt til andre sosiale aktiviteter som jeg ikke får så mye tid til under sesong, og det passet veldig perfekt da mange av vennene mine kom hjem til Asker inkludert Line.

Helgen etter påske var det samling og tester. Så Anne Line kom hjem enda en gang. Vi har aldri testet så tidlig noen gang. Vi tester som regel i juni, men det var fint at jeg hadde like bra eller enda bedre resultater på mange av testene selv uten en periode med barmarkstrening. Anne Line og jeg har alltid konkurranse om å slå hverandre. I år hadde jeg fordel da Line startet før meg, så jeg visste hva jeg måtte klare for å slå henne. I år startet vi med spenst. Jeg slo henne på squat jump og free jump, og hun slo meg på countermovement jump på bosco-testene, men det var kun marginer som skilte oss. Jeg var best på 20 m og 40 m, men det var også nesten helt helt likt. Vi har balansetester på fitnessball: sittende, knestående, ett-knestående og stående, der vi får godkjent/ikkegodkjent. Alle på elitelaget får godkjent på alle. Spagattester er også godkjent. Maks rotasjon slo Line meg. Der er hun faktisk en soleklar vinner. Hun fikk trippel godkjent på bakken, og det er svært bra! Hun sto over situpstesten, så der konkurrerte jeg kun mot meg selv. Jeg fikk bedre enn i fjor, men ikke pers. Line slo meg på chins, og jeg slo henne på maks O2. Vi avsluttet samlingen med basistrening etter testene.IMG_8780

Denne perioden har vi trent i Holmenhallen med 5 ganger i uka på is, også har vi barmark og ballet utenfor is. Isøktene blir brukt til mer teknikk, vi gjør andre innganger og øvelser inn i trippelhoppene, og jeg jobber mer med vanskeligere elementer som jeg ikke har med i programmet. Det er høyt nivå på treningene for nå trener 3/4 av elitelaget sammen hver dag. Det er kjempemotiverende, og ikke minst koselig at Anine skal trene med oss hele våren.

Vi har kun egentrening en av dagene i helgen, og fri den andre. Økten skal bestå av en 4 timers aktivitetsøkt der vi kan velge hva vi har lyst til å gjøre, enten det er sykling,løping, svømming, styrke osv.

Ettersom det ikke var noe organisert forrige helg, tok jeg turen til London for å besøke familie( tante, onkel og 2 kusiner.) Hun minste på 2 år så jeg første gang nå. Det ble shopping og barnebursdag for minstemann. 4 timersaktiviteten ble brukt på David Lloyd-treningssenter.  Kusinen min på 9 spiller tennis, og det skulle hun lære meg. Kan ikke melde om noe stort talent innenfor det akkurat, men morsomt var det. Det ble også svømming.

Denne helgen var det Huth-samling med forbundet. Det er alltid spennende å jobbe med Mr. Huth. Igjen fikk vi nye øvelser både på barmark og is som vi kommer til å bruke i tiden fremover. Den siste økten var powerskating. Det var kjempeslitsomt, selv om det så mer ut som om vi danset samba, enn intervalltrening. Det var 20 sekunders intervaller, og fokuset var på hurtige trinn over banen. Vi fikk 10 sekunders pause der vi måtte «skynde» oss tilbake til den andre siden av isen.

10373040_775966855769234_587115149377782944_o

 

Jeg har også vært med på innspillingen av «Best i mest» (kunstløp) som kommer på NRK Super til høsten. Stay tuned

IMG_8697

 

 

 

3 kommentarer om “Våris del 1

  1. Merely a smiling visitor here to share the adore , btw outstanding style. Audacity, more audacity and always audacity. by Georges Jacques Danton. degdbeadeecb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s