Opptur i Warszawa

Den tredje internasjonale ISU konkurransen var i Warszawa helgen 16-17.november. Jeg dro ned torsdag og på fredag så jeg på de norske novice og juniorløperne. Glad for at jeg fikk sett Sondre sitt knallsterke friløp som var helt feilfritt! Det var så gøy at han fikk ny pers og vant.
IMG_9091IMG_9102

Kort

Falt på slyngen, men var fornøyd med resten av løpet.  Jeg fikk alle levler jeg skulle ha både på piruetter og trinn, og slang på kombinasjonen bak toeloop og klarte axelen. Etter at jeg kom av isen, tenkte jeg at den tekniske poengsummen ikke kom til å bli så høy pga fallet, men så fikk jeg 25,33 poeng så da kunne jeg si meg fornøyd med det. Etter kort lå jeg på 4.plass med 43,73 poeng. Jeg var mindre fornøyd med presentasjonen min i programmet. Enten var jeg før musikken, eller bak musikk og fikk ikke noe til å stemme. Det var litt pinlig, men fikk heldigvis ikke time deduction da jeg ikke stoppet før musikken var ferdig. Det kan jeg gjøre bedre neste gang.

Lang

Følte at det endelig gikk bedre i lang. Det var totalt for mange minuselementer, men jeg fikk med meg flere hopp denne gangen og  derfor klarte jeg å samle mer poeng. Følte det var noen skritt videre fra sist og de feilene jeg gjorde var ganske unødvendig. Jeg fikk bedre programkomponenter i lang i forhold til kort. Jeg fikk en totalsum i friløp på 79,55 og totalt i konkurransen 123,28 poeng.

Jeg kom på 3.plass i lang, og 2.plass totalt. Jeg er fornøyd med konkurransen siden jeg gikk to brukbare program, men har fortsatt en del å gå på for det er mye som kan bli gjort bedre. Det var selvfølgelig moro at jeg fikk min første medalje i et internasjonalt senior stevne, og også gøy å få isu-poeng siden jeg var topp 5.

IMG_9137

IMG_9149

Etter konkurransen dro Mamma, Berit, Karianne og jeg på Hard Rock Café og spiste middag der. Nok en gang var det en koselig tur til Warszawa.

IMG_9145

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s