Sesongstart

Det første stevnet var på hjemmebane. I kort gikk det greit. Jeg hadde én stor feil, men resten av elementene var fine. Feilen var fall på kombinasjonen som er først i programmet. Kombinasjonen er det elementet i programmet mitt som har størst poengverdi. Jeg hadde så lyst til å klare det like bra i programmet som på oppvarmingen, og da hadde jeg helt feil fokus. Etter fallet gikk resten av seg selv, og jeg fikk med meg både trippel toeloop, dobbel axel og hadde god kvalitet på piruetter og trinn.

Jeg er aller mest fornøyd med bøyepiruetten. Jeg fikk level 3 med pluss! Den piruetten har jeg jobbet mest med, men hatt minst fremgang, så var gøy at jeg endelig klarte det.

1278534_10153262108935301_1700224768_n
Foto: Malin Normann

Langprogrammet gikk ikke som forventet. Jeg hadde bare ikke dagen. Som på lørdag, gikk det bra på oppvarmingen. Men i løpet fikk jeg det ikke til å stemme, så det ble altfor mange minuselementer og hadde kun to hopp uten minus. Etter et sånt program sitter man ikke igjen med så mange tekniske poeng, men de poengene jeg fikk var på grunn av solide piruetter på level 4 med pluss på noen av de.

Fikk 42,49 poeng i kort og 71,77 i lang, med en totalscore på 114, 26 poeng. Ledet etter kort, men kom på andre i lang og totalt. 

Jeg har valgt å ikke analysere så mye av det som gikk feil i friløpet. Etter tidligere erfaringer kommer jeg meg ikke videre dersom jeg lar sånne løp henge over meg. Jeg har gått mange gode friløp på trening, og på onsdag gikk jeg mitt livs løp. I går på kveldstreningen gikk det også kjempebra i friløpet. Det er nok mye viktigere å ta vare på de øyeblikkene og bygge selvtillit av det.

Om litt over 2 uker reiser jeg til Bratislava sammen med Anine Rabe. Vi skal delta i Ondrej Napala. I mellomtiden skal Sondre delta i junior grand prix i Gdansk, og Anne Line skal være med i Nebelhorn Trophy som er siste mulighet til å få OL-plass. Ønsker de begge masse lykke til og krysser fingere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s