Sommeris i Tønsberg

IMG_2410Det var deilig å komme tilbake på isen etter to uker uten is. To uker virker kanskje ikke så mye, men det er den lengste perioden vi har pause fra isen. Det å trene i Tønsberg er nesten som å komme hjem, bare litt kaldere. De aller fleste løperne fra klubben er samlet, og vi trener med treneren vår Berit. Det var koselig å se både store og små igjen!

De  første tre dagene startet vi dagen med Lisbeth, som også er danselæreren vår i Asker til vanlig.  Hun er energisk og veldig kunstnerisk, og det er helt umulig å dra derfra uten å ha blitt smittet av det gode humøret hennes.  Selve dansen vi hadde på slutten av timene var «Bollywood-dans.» Det er en dansestil som krever høyt tempo med raske bevegelser og en del hofter. I tillegg til presise håndbevegelser som ikke alltid føles helt naturlig.

Vi hadde helt perfekte treningsforhold med fine treningstider og god plass på isen. Vi bodde på en ny skole og fikk servert sunn og veldig god mat. Vi kunne ikke hatt det bedre!

IMG_7218[1]

Ettersom vi trener på trinn og skøyteferdigheter på edgestimene, brukte vi teknikkøktene til trippelhopp og program. I år begynner sesongen min senere enn i fjor og årene før, siden jeg har blitt for gammel til junior grand prix (jgp) og blitt seniorløper på fulltid.  Men jeg var jo på gruppe med Sondre som skal delta i jgp i slutten av måneden, så det ble mye programkjøring for det.

1081301_10200699009534960_2144192536_n
Sondre

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Den første uka hadde jeg også polish på langprogrammet med Kaja. Lang er nytt i år, og derfor gikk vi gjennom småting i løpet for å få bedre overganger både i starten, midtdelen og et rolig parti mot slutten av løpet. Jeg ble fornøyd med de endringene vi gjorde.

På barmark hadde vi Yvonne den første uka og Anna den andre uka. De var begge veldig flinke, og det var bra kvalitet på øktene.
Jeg hadde ansvaret for restitusjonstreningen for gruppe 3,4 og 5. Vi brukte tiden til å jogge og tøye mye.

Ukene med leir er nå over, og i dag har jeg fri. I morgen begynner treningen i Askerhallen og oppkjøring til sesongstart. Gleder meg!

IMG_2097
Foto: Malin Normann

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s