Sommertrening

Jeg hadde en helt fantastisk treningsperiode i Oberstdorf i litt over 3 uker. Jeg trente først med treneren min, Berit Steigedal, sammen med klubbvenninne, Jemima. Hovedfokuset de første 10 dagene var terping på trinn, piruetter og hopp fra programmene.

Deretter ble jeg med på ice-domeleiren i 2 uker. På isen hadde vi trinnøkter, teknikkøkter, expression, og showtreninger. Det var stor variasjon i barmarkstreningen også, med dans, power, basistrening, yoga og streching.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Det var deilig å være tilbake på isen og at kroppen fungerte optimalt igjen! Under siste del av barmarksperioden slet jeg litt med hofta, og jeg måtte tilpasse treningen og fikk ikke trent akkurat slik jeg ønsket.

En treningsdag i Oberstdorf var på rundt 6 timer, og de lengste dagene var på 8 timer. Intensiteten på øktene varierte og skadeforebyggende trening er tatt med i beregningen. Jeg trente med Mr. Jeanette, Mr. Huth og Mr, Grüther.

Atmosfæren i Oberstdorf er ubeskrivelig! Man er omringet av dyktige og hardtarbeidende utøvere fra mange land. Det er også ekstra stas å få trene sammen med verdensmester Carolina Kostner og europamester Tomas Verner. Og selvfølgelig trene og være sammen med Anne Line.
For meg er det viktig at jeg får vært med tvillingsøsteren min ettersom vi har
lite tid sammen ellers i året.

Leiren avsluttet med «Musicals on Ice» og mange kom til hallen for å se showet.

_gallery_786_17976

Etter leiren dro jeg med mamma og Anne Line til Alicante i 10 dager. Der ladet vi batteriene. Det ble en del aktiviteter på stranda som padle surfing, zumba og svømming. Vi trente en del basistrening, og vi dro på joggeturer. Jeg hadde glemt hvor morsomt egentrening med Line er! Vi pusher hverandre og sammen har vi varierte og kreative økter.IMG_4587

Nå venter to uker med sommeris i Tønsberg ishall og kan nesten ikke vente til å komme tilbake på isen!

3 kommentarer om “Sommertrening

  1. Så gøy å lese om sommeren din Camilla! Og kjempe koselig å se at du har hatt det så fint! 😊❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s